♥ sayunk-sayunk kuh ♥

Friday, November 18, 2011

♥ selamat tinggal zaman anak dara ♥









السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ





*location : politeknik premier johor bahru*

*ini gambar lama,,teringat zaman perah otak macam orang gila time final..kenangan last day as student poly*


Baju biru tudung putih itu MAK JAH..Baju pepel pink tudung hitam tuh pulak DATEN PIJAH..Yang lain-lain tu pulak konco-konco yang sibuk nak bergambar dengan DATEN PIJAH..*hahahamekkauperasannakmati*..Kami sama-sama perempuan,,kami sama-sama satu kelas,,kami sama-sama umur cuma satu beza kami..MAK JAH dah kawen kami belum..*hikhikhik gelak gatal*



*location : kompleks penjara kluang*


Ini Kak Gong..Budak gonjeng dalam group..Merangkap tukang penyambut kedatangan DATEN PIJAH kebumi JOHOR BAHRU..haha..Terima kasih daun keladi lain kali sambut lah lagi..Eh jap sebenarnya nak tanya apa motip posing plesing macam tuh..??Tanduk nenok eh..huahuahua..


*muka masing-masing macam nak mintak kaki je*

Ini pulak mak ayam...Hati-hati lah kalau terserempak dengan beliau..Silap haribulan mau kena jadi anak ayam dia..hahaha Oh yerr for the first time kot selama aku pergi kenduri kahwin selama aku dah bernafas 22 tahun ni kan this is the first kenduri kot aku makan ayam masak merah tapi ayam dia guna 'ayam kampung'..Susah lah kot nak jumpa kenduri yang masak ayam kampung biasa guna ayam cucuk botox je..Tapi memang superbbb terbaek giler..Orang johor masak sedap lah weh..Oh sampai sekarang teringat masakan kenduri tuh..*agak-agak kalau start ternak ayam kampung dari sekarang nanti kawen boleh boleh buat lauk kenduri macam tuh tak..??erk..*




*konon-konon nak buat posing 'tangan didada mata keatas' tapi hasilnya muka aku macam lahanat je..Ini dah jadi 'tangan didada sambil buat muka tenuk'..dem dem*


Ha amek kau pengantin baru yang tak berapa nak baru dah..Cantik lah awak MAK JAH..Seri-seri pengantin gitu..Untunglah dah jadi isteri orang kan..Untunglah kawen tarikh cantik 11/11/11..Untunglah jadi budak class DMB 1st sekali yang kawen..Untunglah kawan dengan DATEN PIJAH HOT..*eh eh tetiba*..Buat MAK JAH semoga berbahagia hendaknya didunia dan diakhirat..Semoga dapat anak SEBELAS..huahuahuahua *gelak jahat*




Kami DMB group batch Julai 2007..Baju kurung oren tudung hitam dah kawen..Agak-agak lepas ni siapa pulak yang akan menyusul..Jeng jeng jeng..Cekidauuu yor..*jom ramai-ramai jerit baju kurung pink capup pulak,,baju kurung pink capup pulak*..hehehemalulah (^____^")

Sebelum aku mengundurkan diri nah amek vidiyo cool giler untuk korang..








(p/s : Credit to CANON EOS..pearghhh kualiti terbaik dari ladang..Harap-harap boleh grab satu sebelum bulan 5..Jangan tanya kenapa bulan 5..kbai)

8 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ayam boleh collect nyah...tukang masak tu yg penting...aku nak soh chef riz la masak kan..agak2 dia nak x? haha..

okeh! next kawen dak baju pink capap!!!! *dah buat apa yg disuruh*

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

untunglaaa kalau chef riz nak masak..hahaha aku nak tempah org yg masak makanan mase kenduri mak jah tuh lah..sedappp lah..ermm yummmy...ok terima kasih..kena jerit 4o kali baru afdal...=)

suha said...

kenape bulan 5?

MiesTER aRVINeyla said...

hahaahahaa....mak cik nok nok nie da berusia erk dalam 40-an......wkwkwkwkkwkw

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

suha : aishhhh kan dah oyak jgn tnyer kenape bulan 5..hahahhaha

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

MiesTER aRVINeyla : hahahaha bnyak lah kau..daten hot nie kau ckp umo 4o an..cetttpodahhh...hahahha

♥Lady Ainaa♥ said...

Selamat pengantin baru to mak jah.. hehehehe

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

♥Lady Ainaa♥ : mak jah cakap time kasehhh..adiah tadekkk ke..hahahha