♥ sayunk-sayunk kuh ♥

Saturday, October 29, 2011

♥ selamat hari membesar dengan besarnya ♥








السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ








Ya Allah Ya Tuhan ku bagilah aku kekuatan untuk menulis entry ini..AMIN..


*hantu tepung gomak atas kepala,,maaf gambar sensor terpaksa ditepek bendasing =)*


Ini gambar pada 29 OKTOBER 2008 jam 11.35 PM..Dan hari ini 29 OKTOBER 2011..Yer dah 4 tahun beb..Gambar 4 tahun lepas yang masih tersemat dalam incik lappy..Gambar yang mengigatkan aku pada.......




DMB (diploma mekanikal bahan) geng
+
Parti liar (cegampang sape yang cakap tu)
+
29 Oktober (hari kedewasaan aku)
+
Air peram kepam (busuk giler babeng)
+
Tepung gandum cap sauh
+
Telur ayam
+
Raksakse berambut tepong gomak
+
7 hari 7 malam nak cuci rambut keras kejung
+
Kantoi
+
Jiran tetangga
+
Pensyarah
+
Van polis
+
Balai polis
+
Seliper putus (balik balai berkaki ayam)
+
Lokap
+
Kena denda
+
PADAN MUKA AKU
=
Hasilnya best giler (KENANGAN BEB) kau hadoooooo...??

*ada ape-ape lagi yang aku tertinggal ke weh..??sila tambah yer*






Sebab tuh tiap kali datangnya tanggal 29 Oktober aku akan ingat menda-menda ni semua..Mungkin bagi sesetengah dari mereka-mereka peristiwa ni satu titik hitam kot,,satu kenangan terburuk kot,,satu benda yang what the hell nak diingat kot,,satu peristiwa yang bodoh giler kot,,terpulang dekat korang nak jadikan peristiwa ni as ape,,tapi bagi aku apa yang jadi hari tuh adalah satu KENANGAN INDAH untuk aku (the best ever kot) sumpah dari lubuk hati yang paling dalam (cewah)..Terima kasih kawan-kawan untuk kenangan ni..Rindulah..=')



Always be yourself.Never try to hide who you are.The only shame is to have shame.Always stand up for what you believe in.Always question what others people tell you.Never regret the past.It's a waste of time.There's a reason for everything.Every mistake,every moment of weakness,every terrible thing that has happened to you.Grow from it.The only way you can ever get the respect of others is when you show them that you respect yourself and most importantly,do your thing and never apologize for being you.



Sekarang celebration birthday aku lagi best kot..Tepat jam 12.00 am 29 Oktober buat tiup lilin konon-konon "fuhhhhh" lepas tuh wish pada diri sendiri "hepi besday fiza u already 22 now" then tutup lampu bilik sambil niat dalam hati "semoga mimpi indah dengan Farid Kamil malam ni"..ermmmm =') (sadis betol no more cake,,no more present,,no more birthday party,,kau dah tua paham jangan budak-budak sangat lah,,dan tak dek sapa lah nak heran sangat dengan birthday kau tuh...dem dem dem) hahahahaha



UCAPAN KHAS BESDAY GURL :-

1.Terima kasih untuk KAWAN-KAWAN yang wish birthday dekat facebook ,,myspace,,friendster,,dekat fon (krem tangan kot nak balas satu-satu hahaha bajet hot) maaf kalau terlepas pandang.

2.Terima kasih KAKAK GONJENG untuk 'FREE SPA' hari tu..Best giler..Nanti kiter pergi lagi..Jangan lupe ko still hutang aku lagi satu okeiii...

3.Terima kasih MOK INCIK sponsor tiket koi..Lep u lah mak..

4.Terima kasih FARID KAMIL untuk jersi bola tu..Cool giler..Yeahhh sekarang dah ada 3..=)





(p/s: So anyone nak belanja aku lagi..??Beger ke cendol ke..??Boleh lagi ni tak terlambat lagi..kbai hahaha.. :)

2 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

haha..kenangan tuu~ wlaupon mase tu aku masih "eeuww2" dgn geng ko..kah3..yela..xkenal maka xcinta..cewah!

fuiyoo~ FK bagi jersi lagi?? hebak ..

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ : poyooo lah kau mak nyah...ewwww kunun..aku gak yg ko sayang kan..hahahaha a'ah jersi malaysia kaler kuning lak..ko lak nak kasi aku ape..??haha =)