♥ sayunk-sayunk kuh ♥

Tuesday, December 20, 2011

♥ dua.puluh.haribulan.dua.belas.sembilan.belas.lapan.puluh.tujuh ♥








السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ









AMARAN KERAS : ENTRY INI MENGANDUNGI UNSUR-UNSUR KEGELIAN MELAMPAUI BATAS..

Assalamualaikum,,Kehadapan Farid Kamil yang dikasihi..
Maaf sebab baru hari ni aku publish entry kepam ni..Sorilah kebizian hidup yang maha dasyat lah sekarang..Tapi tak per walaupun aku publish 8 hari lewat tapi tarikh entry ni masih lagi 20/12/2011 ko jangan risau tentang tuh yer..kuikuikui

Uhuk uhuk *bunyi batuk*..Entah kenapa yer jantung aku ni berdup dap dup dap semacam je mengalahkan orang nak akad nikah pulak..*cewah* tapi demi ko aku kena teruskan jugak ucapan ni..

FK *nama manje lah konon*
Seperti yang kita sedia maklum,,tanggal 20/12/2011 merupakan hari ko diberanakkan kan..Sekalung ucapan tahniah aku ucapkan buat mak ko sebab bersusah payah keluakan ko yang boleh tahan gemok kot masa lahir tuh..Dan tidak lupa juga ucapan tahniah buat ayah ko sebab dapat membuktikan 'kegagahan' beliau..hikhikhik

FK,,
Yer aku tahu dan aku rasa ko pon tahu kan yang aku ni bukanlah seorang gadis yangromantik macam gadis-gadis yang lain..Aku tak retilah nak jadi romantik tapi insyallah aku mampu jadi gadis yang suweetttt bangat dan mampu buat ko terharu satu hari nanti kot..*dan sesungguhnya aku yakin dan teramat yakin sekarang bukan sahaja aku dan ko sahaja yang tahu akan rahsia ketidakromantikan aku nie bahkan orang-orang yang baca entry ni pon dah tahu* demmm pecah rahsia aku..=/

FK,,
Owh yer,,sorilah hari tuh aku tertelefon dan terwish awal 1 minit..* ah ko 1 minit pon berkira*..Bukan salah aku kot,,konon-konon nak jadi orang pertama la sangat yang wish rupe-rupenyer kawan baik ko dah wish dulu..Terus aku jadi orang ke-2..*cehhh*..Sejak peristiwa tuh,,aku dah nekad kot aku nak wish besday ko sebulan awal dan aku janji lepas ni aku akan set jam aku ikut waktu jam astro dan bukan lagi ikut jam berita TV3..

FK,,
Aku nak tanye kenape hari tuh ko gelakkan aku masa aku nyanyi lagu "takkan melupakanmu" tuh..Yer aku tahu aku nyanyi sebijik pon xdek macam radja nyanyi pastu picing pon lari tapi aku tak kesah sebab ko suka and puji walaupun aku tahu dalam hati ko dah sumpah seranah tak sedap langsung kan..Tahun depan masa besday ko nak menjelang tiba requestlah seminggu awal lagu ape ko nak suruh aku nyanyi leh lah aku practise make perfect sikit..*cewahhh*

FK,,
Aku tahu selama 7 tahun kita kenal ni aku tak pernah pun sambut besday ko sama-sama kan..Tapi adil lah ko pun tak pernah sambut besday aku sama-sama jugak kan..Kadang-kadang teringin jugak kot nak celebrate sesama sambil aku pakai topi besday dan ko tiup menatang alah ape ntah nama yang bunyi-bunyi tuh..Dan kita sama-sama tiup kek kaler pepel yang diatas kek tuh tertulis "HAPPY BIRTHDAY DATEN PIJAH HOT"..eh eh eh terperasan pulak..=)

FK,,
So bersempena besday ko yang ke 24 tahun *mak aihhh dah tua rupenyer ko ni* aku harap ko sukalah dengan hadiah aku yang tak seberapa tuh..Kalau ko tak suka ko pulangkan balik tau jangan pergi gadai pulak mahal tuh..Dan sampai disini jelah kot sebab aku dah ketandusan idea dah nak mengarang ayat-ayat manis ni..Sekian sahaja ucapan aku untuk ko dan terimalah sekali lagi lagu "SELAMAT ULANGTAHUN" khas untuk ko tapi jangan risau ni bukan versi aku nyanyi..KBAI..(^___^)






C            Em
Hari ini hari yang kau tunggu
F G
Bertambah satu tahun usiamu bahagialah kamu
C Em
Yang kuberi bukan jam dan cincin
F G
Bukan seikat bunga atau puisi juga kalung hati

F C
Maaf bukannya pelit atau ga mau ngemodal dikit
F G
Yang penting aku beri padamu, doa setulus hati

Reff
F Fm C
Smoga Tuhan melindungi kamu
F C
Serta tercapai semua angan dan dan cita-citamu
F Fm C Am
Mudah-mudahan diberi umur panjang
D G C
Sehat selama-lamanya... Amin

(Selamat Ulang Tahun)

C F C F
Selamat Ulang Tahun... Happy Birthday...


(p/s : terjumpalisasurihanidekatSACCMALLhomaigodhomaigod..(^__^) )

3 comments:

Ca Cik Duyung said...

fuiyoh~ hadiah mahal tuuuu~

xpenah ke sambut sama2?? mcm pernah je..bkn ke kat poli dulu dia ade dtg..time kat kedai wardina? haha

Ca Cik Duyung said...

fuiyoh~ hadiah mahal tuuuu~

xpenah ke sambut sama2?? mcm pernah je..bkn ke kat poli dulu dia ade dtg..time kat kedai wardina? haha

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

murah je beli time sale hari kismes..kehkehkeh..xpernah lah..mase dye dtg tuh kan dh lewat 1 hari besday aku...huhuhu