♥ sayunk-sayunk kuh ♥

Thursday, October 3, 2013

♥ My Outdoor Wedding Photoshoot ♥



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ






     Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk menghidupkan kembali belog yang sudah lama ditinggalkan bersawang.. Hampir 2 tahun jugak.. Penunggu belog pun dah ada gamaknya ni.. Bapak lama tak menulis.. Sampai status pun dah bertukar dari anak dara trang tang tang dah jadi 'PUAN' sekarang.. Alang-alang rasa macam nak start menaip tap tap tap (metafora melampau) balik aku nak share gambar 'Outdoor Wedding Photoshoot' hari tu.. Kebetulan ramai yang tanya mana gambar weddingnya tak'haplod' facebook pun.. Sorry lah nyah i'olls sibuk sangat.. haha 

Ok mempersembahkan...........



Encik Misai dan Puan Misai


Saya MRS,,dia MR (DIY props)



Lokasi kejadian dekat bukit belakang rumah je.. Malas nak pergi jauh-jauh,Encik Photographer pun ada event lain jugak petang tu jadinya kiteorang shoot area-area rumah sahaja.. Senang bukan.. Lagipun kesian sedara-mara,,kawan-kawan ada lagi kat rumah tengah tunggu pengantin sebelum nak balik jauh.. Kesian dieorang tunggu lama yedak...



Mat Aming adalah seorang yang sangat susah nak ajak bergambar.. Atas pelamin boleh curi-curi cakap "malu kat orang lah tengok".."kita ambik gambar 5 minit je lah yer".. Owh stressnya kita jenuh nak paksa.. haha Tapi gambar ni aku suke sangat nampak penuh penghayatan disitu.. Menjiwai watak orang kata.. Ceh ceh ceh




♫ Genggam tanganku dan jangan kau lepaskan
Karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu 

♫ I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more 




Yeahhhh sekian sahaja..


Entry akan datang aku akan cerita tentang persiapan sepanjang majlis berlangsung dan juga tips-tips buat pasangan-pasangan yang nak mendirikan rumah tangga.. Eceh Yelah pengalaman yang aku dah lalui tak salah aku share ngan korang kan.. Sekurang-kurangnya dapatlah jugak tahu apa yang patut buat apa yang tak.. Mana tahu dapat tolong sikit-sikit korang yang tengah buat persiapan tu kan.. Sharing is caring.. Caring is loving.. Wahhh memandai je..

Oh yer untuk sesiapa yang nak menggunakan khidmat jurugambar yang aku ambil ni sila lah ke link facebook beliau.. Go Go Go now (promote ni)..
Service dia sangat memuaskan hati jiwa dan raga.. Hasil dia pun terbaik wokk.. Jangan risau kalau rasa diri tu tak fotogenik macam kiteorang.. Beliau akan membantu memberikan idea untuk pose-pose yang hot dan vavavommm untuk u'olls..Sekian jommm...



dan 

2 comments:

Ached Latiff said...

ko da jd tukang karoot komedia erk pija...trbaikk la...

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

hahahaha...tukang karooot lah sangattt...caitttt