♥ sayunk-sayunk kuh ♥

Saturday, May 7, 2011

♥ ben ashaari gegar blog may 2011 ♥




السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ



Yeahhhh!!..Hari nie nak join segmen bro body ketaq2 nie..Sebelum ni ade jugak join rasenya masuk ni dah 3 kali kot mengejoinkan diri dengan takmalunye..(eceh baru 3 kali ingat 30 kali tadi)..ahakz..=)

Okeii syarat-syarat penyertaan :-

1. Sesape sahaja boleh mengejoinkan diri kecuali belog 18sx..(kata tuan tanah lah)..Belog aku ader unsur-unsur lucah ke..??Okeiii tak kot suci murni jew tengok...wah wah wah..

2. Seperti kebiasaan dan lumrah wajiblah menepek banner seperti dibawah..Jangan ko pegi tepek banner orang lain pulak..Mau ko pulak kene tepek lepas tuh kang..hahaha..




3. Dah tu sahaja..Tidak perlu membebel panjang pon wehh cuma kletak kletuk kletiiiing keyboard ni dah ciap dah..(eceh)..Lepas tuh pegilah tinggalkan link dekat entry tuan tanah untuk proses terjahan balek..hohoho


(p/s : Pearghhh baru perasan siap ade hadiah lah pulak..Amboiii kemainn lagi..Alangkah indahnye hidup kalu boleh menang..hohoho (okeiii stop berangan mangan lah cik jenab (T_T ) )


Sesape rasa tak malu nak join sila tekan sini sekuat hati..Sekuat hati okehhh... SINI =)

15 comments:

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


> promosi blog [1]
http://solomolo.blogspot.com/

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

en solo : jommm gegar reramai...hahhahaha =)

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

Fauzie Jasmani : pearghhh bergegarrr belog kuh...hehehehe pollowww..??siler siler siler kecik tapak tangan padang bola ceq tadahkan...=)

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom singgah blog sy..
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

Haris Kaito : much welkem bro..=)

Muhammad Khairul Fahmi said...

singgah sini..jom gegar kump 5 :)

saya gemuk saya comel..^^ said...

boooommm2 cakkk...dtg gegaq n fulow kamu dear=)..jemput dtg umah sy juga^^

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Jum main Layang-Layang dengan Nadh nak?

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

Muhammad Khairul Fahmi : jom jom..=)

saya gemuk saya comel..^^ : time kseh yunk...=)

fRaMe+LenSeS : amboiii kemain...=)

suha said...

hehehe haip..aku xpenah join segmen banben..xsempat kot sebab asek terlepas tarikh jek hehehe

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

suha : aku pown join kalu kebetulan mase tuh dye wat segmen...=)

Kei Seichi : wahhh bergegarrr nie..hehehhe :)

FAZLINA AZIZ said...

singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
expire-date.blogspot.com

blogshop :
old-stuffresale.blogspot.com

THANK YOU !!!

waniey syazwani said...

dtg gegar dr blog BA
:)