♥ sayunk-sayunk kuh ♥

Tuesday, March 8, 2011

♥ selamat hary wanita wahai wanita ♥

haii WANITA...
ary nie penuh faceby aku ngan post-post pasai hari WANITA..xcukup kat faceby bukak jewk tibi ader jugekk citer berkenaan ngan WANITA..maka dengan itu rase macam tertinggal becaa kot kalu aku xdek citer pasai WANITA..ecehhhh....


aku WANITA anda plak bagaimana...??
ahakzzzz...=)

mari ekot aku mengenali para WANITA bersempena dengan hari WANITA pada hari ini..

wawww dye WANITA....WANITA jeponn...chantekkk kan..ntah laa kalu tengok jewk citer korean kew citer jopunn kew ske tengok WANITA-WANITA dyeorang..chantekk dan syomell..=)


hyee...nie laaak WANITA amerika..kalu kat malaysia golongan-golongan nie dipanggil minah salehh a.k.a omputih...very da hotttt taw nyah...ermmm dye jugekkk seorang WANITA..=)


jeng jeng jeng..walaupown berbeza dari segi warna kulit tapi beliau samer sajeww kerana beliau jugek adelah WANITA...=)

eh eh tetibe lak ader gambar minah nie..beliau WANITA kew..??op kos laaa bai....ini kawan aku..jangan maen-maen dengan beliau..silap aribulan lebam bijik mater kang..hahaha xdek laa...WANITA malaysia haruslaaa lemah lembott,,sopan santun,,berbudi bahase,,dan penyayang terhadap meow..(naper mesty bold kat meow tuh) hihihihihi....name pown kawan aku sah sah laa sifat2 mahmudah tuh pown ader kat aku..(okei dah terpuji beck lak dalam entry nie)..dem dem dem...hahahahaha =)

WANITA seterusnyerrr..erkkk :/ tersalaa upload kot...agak2 korang nie leh dikategorikan sebagai WANITA gak kew haa..???okeiii no komen masing-masing dah besauuu kan..dah leh pikir sendirii kan kan kan...dah leh beza kan yang maner 1 WANITA yang maner 1 teeeettttt...=)

yeayyyyyyy....kami laaaa WANITA-WANITA itu...
sangat-sangat berbangge sebab dilahirkan sebagai WANITA..yehaaaa...
jadikkk bersempena dengan hari WANITA nie aku nak ucapkan SELAMAT HARY WANITA kepade semuaaa WANITA yang adooo di alam semestar nie..ecehhh banyak tuh...=)

marilah kiter bernyanyi dan bernariii bersama sama...yippi..=)

Wanita

Wajah selembut bayu
Lenggang dan lenggokmu
Keperibadian wanita
Ayu

Di dalam keayuan
Ada kekuatan
Engkaulah racun
Kau penawar
Insan

Bagai dermaga di pelabuhan
Diri gagah sendirian
Hadapi gelora kehidupan
Kau memberi
Menerima
Menempuhi segala dengan rela

Tapi ada masanya
Engkau api panas membakar
Ada ketikanya
Kau penawar bisa
Kaum wanita ciptaan istemewa

Suka duka berganti
Rahsia tersembunyi di hati
Tabahnya hatimu
Beriman berilmu
Wanita sumber ilham selalu


(p/s : teringat lak 1 status tuh from my senior kater beliau "seindah hiasan adalah wanita solehah" okei sumer WANITA dah boleh kembang lobang idung skung...)


4 comments:

nur diana rozali said...

tkut x ak da jdi fllwer ko?
siap la ko pasni
hak hak hak
ak duk kelebek ni

♥ ..misz jenab..♥ said...

waaaaaaaaaaaa..giler kentanggg ahhh...cam xcayer jewk diana jd polower aku...waaaa terharuu giler...=) hauhauhauhau

Ca MieCa said...

yeah~ saya bangga menjadi WANITA dan lebih comel dipanggil gadisssss.....oh adek manisssss....heh3...

♥ ..misz jenab..♥ said...

adek manisss tuh skendelll kaw jew yg panggil..
abg RAK cahaye masai tuh jewk..hahahhaha