♥ sayunk-sayunk kuh ♥

Monday, June 6, 2011

♥ saya join bloglist umar faruq ♥




السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ



Okeh disaat-saat kemuncak tetiba ternampak satu belog nih buat bloglist..Yang join pulak kaum kerabat aku jugak..So sebab taknak ketinggalan dek zaman,,ape kata kita mengejoinkan diri dengan sepantas berokband nih ha..(huh tangan didada mata keatas)..
Yang pasti kena tepek header cool giler nih sebagai bahan bukti yang kita dah join bloglist beliau..


Dan yang paling paling paling penting sekali kena sebarkan gambar dibawah nih kepade sekalian rakyat jelata..

--------------------------------
--------------------------
-----------------------
-------------------
---------------
-----------
--------
------
----
---
--
-

taraaaaaaaaaaaaaaaa

ini kekasih gelap kuh pulak wahai incik UMAR FARUQ..kuikuikui Sile jangan bagi double middle finger kat ceq noh nanti ceq kerat buat "middle fingger goreng tepong " kang..hahahahha


(p/s : jeles kot sebab dye punyer "awek konon-konon" tuh giler comel...)

4 comments:

suha said...

kalo kt belog aku,memng ko xyah nk join..sebab ko dh tersenarai lalala tp pelik skit nme die haha..cikidaut ye!(^_^)

Umar Faruq said...

oit.. apsal ade muka aku kat akhir entri nie?? hahahaah.. tq join..

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

suha : haaa apekahhh..??mau terjah lah canie..hehehehe

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

Umar Faruq : eh eh perasaan pulakk dye..hahahaha =)