♥ sayunk-sayunk kuh ♥

Friday, April 15, 2011

♥ ben ashaari ajak jadi budak sat ♥


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ




owh rasanya nie 1st time kot join segmen bro body ketaq nih..al maklumlah still newbie laie dalam industri nie..tapi seperti sediakala lah tuan tanah nie tetap nak mengejoinkan diri jugak tanpa segan dan silu walaupown sedar yang diri nie xsetanding blogger-blogger laen yang boleh dikatakan otaiii...sob sob sob~~

okeh langkah kepertama nak kene letak header belog beliau..okeiii done..=)

wah very the macho lahhh...(bodek bodek..hehehehe)..

lepas tuh kena bagi taw kartun apa yang kite SUKA DAN MINAT GILER TAHAP GABAN :-

ANAK-ANAK SIDEK


SEBAB MUSABAB :-

*ske kisah dyeorang yang kena paksa maen badminton oleh bapak dyeorang..

*disebabkan dyeorang lelaki dyeorang sangat-sangat nakaiii giler mase kecik..laie-laie abang dyeorang si bun tuh..

*lepas tuh ske tengok adek dyeorang si adul yang ske pakai baju besau-besau sampai terlondeh-londeh disamping mempunyai rambot yang sangat trendy..weeee~~

*best sebab suasana kampung,,macam-macam menda baru yang dyeorang teroka sama-sama..

*dan yang paling best sebab skung dyeorang sume dah berjaya dan femes emes dek kerana badminton sahaja..("_")----->terharuuu..




lepas tuh bagi taw plak kartun yang kiter TAK SUKA DAN RASE CAM HAMPEHHH...


SAILORMOON...!!!!

.
.
.
.
.
eh sala nie SAILORMOON yang sebenar...


SEBAB DAN MUSABAB:-

*kartun nie seksis meksis..dok pakai skirt pendek bebeno tapi yang magic nyer xpenah lak terselak mase ngah bergusti..haa part xbest laen adelah mase time dye nak tuka uniform tuh..aduyaiiii maluuu ceq tengok..nak tuka pown tuka laa dalam fitting room kew nie x trang tang tang dye p tunjuk..adessss rosak rosak..hahahha..

*lepas tuh ayat yang paling xbleh blah "dengan kuasa bulan akan menghukum mu"..huh apokobondooo itu..hehehhe..

*dan yang paling sadis sekali mase kecik dulu aku pown TERtengok jugak cite nie..erkkkk~~ =/


and the last KALU CEQ SUPERHERO-hero lelaki ceq gegel okeh tuka KALU CEQ SUPERHEROIN ceq nak jadi aper:-

WONDERPETS..

SEBAB DAN MUSABAB:-

*best sebab dyeorang ader geng..

*ader sampan yang canggih manggih sebab boleh terbang..

*boleh bercakap sambil menyanyi..

*ader ayat cool giler sampai budak-budak kecik mahupown orang-orang lanjut usia terikot-ikot.."APA YANG PENTING...??KERJASAMA"..wowowowoowwowo..

okehh ciap...=)














8 comments:

♥CiK DuYuNg_Ca♥ said...

uiyooo~ join segmen otai blogger tuuuuu~ nak joinnnn..tapi..sob3..tenet slow..manyak sdey wooo~ T__T

♥ ..misz jenab..♥ said...

itulahhhh...malu kot aku nak join memuler..yelah belog aku kalu canggih + gempak xper gak nie serba serbi kurang..sob sob sob~~=(...tapi dengan muke xmalunyer aku pown mengejoinkn diri jugak..hehehhe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Mak Dara datang dari blog BA.. suka tak.. suka tak.. suka tak.. hahaha =)

♥ ..misz jenab..♥ said...

owh mak dara...op kos laa ske...sket laie nak tergoling2 nih..hehehhe mekacehh sudi jengukkk cinie...=)

Fuuyooh said...

salam kenal.. datang dari blog abg ben.. hehe

♥ ..misz jenab..♥ said...

fuiyooo : tocey sudi singgah kan diri kat teratak burok nih..hehehhe =)

fRaMe+LenSeS said...

lama tak dengar sal anak2 sidek tu.. hehehe

♥ ..misz jenab..♥ said...

frame lenses : heheheh taw xper..kalu dulu bukan maen laie ciap beli komik dye laie..minat giler kot..huhuhu=)