♥ sayunk-sayunk kuh ♥

Wednesday, April 27, 2011

♥ undangan kemajlis perkahwinan saya ♥




السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ


Malas nak bebel panjang leba..Aku hapdate entry sepantas yang mungkin lah..Nie pon entry kepam yang kelmarin punya..Maaf 2 3 menjak ni sebok memanjang,,al maklumlah Sabtu ni ada majlis beso..Nak hapdate belog pon payah beno lah..(ceh ceh konon)..Nak layan peminat kat faceby pon jarang-jarang dah,,(okeii pasan)..Sebok mengalahkan tokei budu dah ni..hahahhaha

Okei okei straight 2 the point la yer,,sila baca kad jemputan dibawah ni dengan penuh keiklasan okeh..Sediakan jugak 2 ketul baldi bersaiz sederhana disebelah anda..Dengan lafaz bismillah dengan ini aku selaku tuan tanah dengan penuh hormat mencemar duli untuk menjemput korang-korang sekalian ke......................:-


okei nie pandangan hadapan kad yang cool giler tuh yer..=)


dan ini pandangan tengah kad tersebut..:0


So rasanya dengan keterangan yang ada pada kad tersebut semua rakyat jelata dah boleh paham kot..hehehehe okei-okei aku tau dah ada yang mula muntah ijau kan bace..Memang niat aku pon nak buat macam tuh..Yelah-yelah ni siriessss..

Mula-mula sekali aku nak mohon maaf dari hujung kuku kaki sampai lah ke hujung rambut yang paling hujung..Nak publish kad sebenar takdek lah pulok,,sebok-sebok kemas rumah dah takhengat mane letak scanner ntah..Jadik jemputan mulut ke mulut (eh eh laen macam jew)jew lah yer..



TAJUK : JEMPUTAN KEMAJLIS PERKAHWINAN KAKAK AKU..

TARIKH : 30 APRIL 2011..

HARI : SABTU..

TEMPAT :TERATAK PAK CIK MOHHARI,JERANTUT,PAHANG..



Ermm tu jew kot..Untuk keterangan lanjut kontek aku lah samada memalui blog,,faceby mahupon twitter..Insyallah kalu ada yang nak email pon boleh..(pearghhh canggih dunia semakin maju,,hanya dihujung jari..hahahha)..Jadi kepada sesiapa yang agak-agak tak sebok,,yang teringin nak makan nasik minyak free sila-sila kan lah menghadirkan diri yer..Tetamu bertuah akan membawa pulang cik jenab bersama..(eh eh itu tipuu jew)..=)

sekian yang menurut perintah,
Cik jenab cool..=)


(p/s : ni entry betol-betol lah bukan tipu-tipu..dekat faceby my sis yang suka skodeng belog aku senyap-senyap tuh dah create event..So entry dekat belog ni aku tujukan khas untuk sesape yang tidak dijemput lagi lah..sila yer kawan-kawan..)

6 comments:

HeziqaMushadadLee said...

ngeng btul!FK ehh..aku FK kaw karang..haha

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

hahahahha...yelah betol lah..jeles lah tuh..hehehhe

suha said...

hehehe nice entry..leh la gune tok join contest neh..join la kalo rajen
http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/04/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

suha : hahahha..nice la sangat kn..hahhaha alahaiii skung bz laa nyah,,biler last date dye...tngk laa kalu sempat aku mengejoinkan diri..hehehhe

Benjy said...

1st sorry lambat baca entrimu fiezaleer ... wah!..wah!...wah!... kalau cam tu tak terlambat nak ucap selamat pengantin baru ... memandangkan jauh sangat tempatmu itu, b3njy tak dapat datang ... bukan tak sudi ... betul ! .. serius ni ... kalau dekat2 pasti b3njy datang ... sebab start sarapan padi, makan tengahari, minum petang dan makan malam semua kat umah fiezaleer ... hahahaha (laaa kau ni b3njy muka tembok agaknya ...) b3njy ucapkan semoga jodoh berkekalan sehingga ke cucu cicit.

p/s: next entri bolehlah masukkan gambar2 kahwin yerrr ...terima kasih dan selamat pengantin baru.

♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ said...

benjy : adessss bukan ceq laa yg kawen..hehehhe...nie dh terkeliruuu nih..cer bace cer bace betol2 entry nih..hehehhehe =)