♥ sayunk-sayunk kuh ♥

Wednesday, April 20, 2011

♥ selamat hari beranak kawan ♥



ASSALAMUALAIKUM..



Dengan lafaz nikah owh bukan lafaz bismillah dengan ini aku ingin memberitahu dengan penuh eklaz dan bersungguh-sungguh serta bersemangat waja bahawa entry pada hari ini adalah dikarang sepenuhnya oleh aku dan ditujukan khas laie special buat seorang sahabat lame yang penah aku cerita sebelum ini dalam entry aku yang lepas tapi mase tuh name die aku selit celah-celah je lah..(sila baca dengan sekali nafas sahaja)..Sesungguhnya entry kali ini adalah berkaitan dengan................JENG JENG JENG......




Tepuk tangan sumerrr....Yeahhhh berkaitan dengan hari kelahiran seorang budak pompuan kedunia..Sowi macik aku lambat wish kat ko sebab aku baru on9,,seharian aku sebok sebab ade kenduri kat umah nie..Jadik disebabkan tanak ko kuciwa (eceh eceh) makanya aku pon buatlah satu entry khas untuk ko wahai si "besday gegel"..Sila bace ucapan aku dengan penuh terharu okeh...hehehehhehe =)



WAHAI SI BESDAY GEGEL,,

Mesti ko akan mintak adiah kan..Ha nah amek lah adiah dari aku yang tak seberape kaye nie tapi kayap tuh mungkin..hahaha



Ke ko tak sudi nak time adiah mahal dari aku..??Okeh la kalu tanak keta xper laa aku amek balek lah keta tuh ek..Aku kasik adiah laen,,adiah nie mau tak..??hehehehehe


hahahha grand kan..Makan sambal belacan la ko hari-hari..Tapi dalam banyak-banyak adiah kan,,aku teringin giler nak bagi ko nie..hahahaha




wahhhh bestlah..Leh la ko eksyen sket ngan mamat-mamat askar dalam kem ko tuh nanti sebab ko ader keta kebal..hauhauhauhau okeh laa nie ucapan aku yang siyes sket..(sket jela)..hahahaha

"aku doakan......................



..........................
...............
............
.....
...
..
.


..........................
...............
............
.....
...
..
.


..........................
...............
............
.....
...
..
.

DAN LAST SEKALI

..........................
...............
............
.....
...
..
.

OPSSS TIPUUU JEWK,,NIE YANG LAST SEKALI

..........................
...............
............
.....
...
..
.

HAHAHAHA,,OKEH OKEH NIE SIYES DAN
LAST SEKALI

...........................
...............
............
.....
...
..
.



SEKIAN TIME KASEH..=)



(p/s : sowi weh aku curik gambo ko dalam faceby,,alaa baru gempak sket entry aku..hehehhe pape pown lagi sekali aku nak wish hepy besday yoooo..okehhh ko dah tua jangan luper pulak..aku xper mude lagi..hehehehehe)
+
nangis cepat,,hahahha kalu terharu siler carikkan aku jodoh incik askar dalam kem ko tuh..bley kan bley kan..=)


6 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

wah..nak jugakkkkk....hehe

♥ ..misz jenab..♥ said...

okehhhh nanty raye deepavali ku wat kan eh..hehheheheh

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

xmo..time bday gak,,,

♥ ..misz jenab..♥ said...

hahahha..yelahh insyallah noh..
tapi kne banje eskem pisang lah...=)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

tak habis2 eskem pisang ko..nah hamek..

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/contest-candid-dari-blog-suemuncet.html

haha.. :P

♥ ..misz jenab..♥ said...

holaa sampai skung xdpt2 laie eskem tuh..aishhhh apokobondoo plakkk tuh weh...hehehehe