♥ sayunk-sayunk kuh ♥

Friday, April 15, 2011

♥ join bloglist incik maskulin ♥



tadikk tengah jalan-jalan..(wah kol 3 lebey maseh jalan-jalan laie)..mate memang dah layu tunggu mase nak tutup jewk..lepas tuh dengan tiba-tiba terskodeng lak belog ini..adesss terus mate kuh kembali segar bugar..(ecehhh)..skung tuan tanah belog tuh ngah wat bloglist..jadik dengan muke xmalu aku pown nak mengejoinkan diri lah...=)





header belog pown dah cool giler...=)

dunia maskulin lelaki...apekah..??op kos laa banyak citer pasai 'dunia lelaki'..ohoiii aku dah follow belog nie...kenaper..??bukan sebab aku gataiii yer nak bace kisah-kisah lelaki nih tapi juz sebagai info dan pengetahuan untuk diri sendiri jugak..insyallah berguna untuk mase akan datang..so wat gegel-gegel sumer tok sah nak memalulah follow belog nie walaupown kite nie gegel tapi kena taw jugak serba sedikit pasai lelaki nih..dan wat lelaki lelaki plak pegi follow cepat sebab banyak tips-tips menarik sifu nih leh aja..


dan haruslah kite tag orang laen untuk join samer...ermmm nak tag ayah beliau xdek belog lak..jadik dengan penuh semangat dan kesungguhannyer aku nak tag 3 orang dari follower yang secipot nie (ah maluu) :-




yeahhh..done..=)

(p/s : okeh nak sambung bace belog incik maskulin nih..)

2 comments:

Bakri Hussin said...

admin Dunia Lelaki Maskulin follow sini jugak ok thanks koz follow Bloglist ok

♥ ..misz jenab..♥ said...

owh tocey tocey...wink wink sambil terlompat2 kegembiraan..hahahaha =)~~