♥ sayunk-sayunk kuh ♥

Saturday, April 16, 2011

♥ mr kamikaze cari blogger sporting ♥


Pada suatu malam aku berjalan-jalan..Sedang berjalan-jalan tetibe nampak sesuatu..WoooOOoo apekah..??Nampak my preng join 1 segmen..Sebab aku nie kaki sebok (sikit sahaja seboknye) aku pon ushalah segmen ape dye join tuh..Owh SEGMEN PALING SENANG 2 dan sepantas kilat dan rakusnyer aku mau mengejoinkan diri..(owh tak malu sungguh)


CARA-CARA MENGEJOINKAN DIRI :-

mula-mula pegi skodeng link orang yang dah buat segmen nie tengok macam mana dye buat,,lepastuh cakap dengan belog orang tuh yang "aku boleh buat laie besh dari kaw lah"
(wajib cakap dengan kombang idung lepas tuh gelak kuat-kuat..hahaha)

(owh itu tipu tapi siyes aku selalu buat macam tuh dulu kalu nak join ape-ape)(-_-")

nie yang betol dan benar:-

1.langkah kepertama "buat entry KHAS ulang suara khas tajuk

2.langkah ke dua TEPEK HEADER tuan tanah..okeh done jugak..=)

...........
........
......
....
...
.

owh watsedet..??

3.langkah ketiga buat ayat
*belog kamikaze nie best sebab entry kadang-kadang agak sengal tapi cool giler sampai rasa nak tergoling-goling baca lepas tuh kacak,,bergaya,,encem,,comel (tangan didada dan mata keatas) tapi terbaek lah..!! hohohoho.. done jugak weh..=)

4.langkah keempat copy paste link tuh pastuh pegi tepek pulak dekat entry tadi tuh..haa amek kaw..done jugak lah..=)

5.langkah keterakhir ape lagi belah lah..hahahaha =)


(p/s : sowi bro gurau senda dimalam hari pape pon belog anda COOL GILER..sesape yang takmalu boleh ke sini yer..=P )



4 comments:

Mr. Kamikaze said...

thanx.. http://red-kamikaze.blogspot.com/2011/04/aku-famous-ramai-peminat.html

♥ ..misz jenab..♥ said...

much welkem bro..=)

Mr. Kamikaze said...

Thanx for joining.. Meh tengok list kat sini.. :)
Entri perasan..

♥ ..misz jenab..♥ said...

hakhakhak..okeh okeh =)